Eredetvizsgálat
- 4. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület lakosai számára

Eredetiségvizsgálat 2012 - Minden ami lényeges!


Rengeteg gépjármű tulajdonos van aki az adásvételt követően átesett már az eredetiségvizsgálat folyamatán. A rendszert már régen bevezették az akkori sorozatos gépjárműlopások miatt.


Az eredetiség vizsgálat azt hivatott szolgálni, hogy mielőtt az átírás megtörténne a gépjármű eredete tisztázott legyen. Korunk fejlődése szépen lassan megkövetelte, hogy az eredetiségvizsgálat intézményét megreformálják.


 3 nagyszerű megoldás egy helyen 


GÉPJÁRMŰ ÁTÍRÁS + BIZTOSÍTÁSKÖTÉS + EREDETVIZSGA
 
    
Ön Budapesti lakos és szakértő eredetvizsgálatra van szüksége? Ha igen, akkor várjuk bázisállomásainkon!

 06-20-440-02-023. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17 TÉRKÉP -    15. kerület - 1152 Szentmihályi út 114 - TÉRKÉP


A változásoknak köszönhetően csökkent az adminisztráció, valamint az egységes informatikai rendszerben gyakorlatilag az ország bármely részén ugyanazt az adatot kell kapni. Ezzel szinte kizárták annak a lehetőségét, hogy kétes eredetű gépjármű forgalomba kerülhessen. Az új szabályozás kitért a szakműhelyekre is. Így az eredetiségvizsgálat 2012 évben is csak olyan helyen végezhető el, mely szerződésben áll a Nemzeti Közlekedési Hatósággal, mint ellenőrző hatósággal, valamint megvásárolta az egységes szoftvert.

Az eredetiségvizsgálat már a kezdetekben is meghozta a várt eredményeket. Az autólopások száma drasztikusan csökkent. A vizsgálatnak azonban vannak költségei. Egy ideig szabadáras volt a tevékenység, mostanra azonban egységesek a díjak. Abban a tények alapján nehéz lenne segíteni, hogy hol olcsóbb a vizsgálat azonban a lakóhelyéhez legközelebbi engedéllyel rendelkező szakműhelyt megkeresheti az oldalunk segítségével. Amennyiben Ön jövőre tervezi a gépjárművének a cseréjét, úgy válasszon az eredetiségvizsgálat 2012 szakműhelyei közül az oldalunkon. 

 

Bázis állomásaink

Budapest III. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17

Budapest XV. kerület - 1152 Szentmihályi út 114