Eredetvizsgálat
- 4. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület lakosai számára

Eredetiségvizsgálat Budaörs - Budaörsi út 237


Eredetiségvizsgálat Budaörs - Budaörsi út 237

Az oldalunkon megtalál mindent amit érdemes tudni az eredetiségvizsgálat folyamatáról. Nálunk megismerheti az eljárás célját és megkeresheti a lakóhelyéhez legközelebbi eredetiségvizsgálat elvégzésére szakosodott vizsgaállomást. Nézze meg az eredetiségvizsgálat Budaörs partnereit.

Eredetiségvizsgálat Budaörsön:

Cím: 1112 Bp. Budaörsi út 237.
Tel: 06-30-326-8496 - 06-20-917-5211


Az 1998-ban létrehozott törvény alapvető célja a kétes eredetű gépjárművek kiszűrése volt. Az eredményessége számokban jól mérhető. Az eredetiségvizsgálat bevezetését követően jelentősen csökkent a lopott autók száma. Az eljárás 2004 óta hatósági eljárásnak minősül. 2009-ben a törvényt átalakították. A szigorításoknak köszönhetően ma már csak az végezheti el az eredetiségvizsgálat folyamatát, aki rendelkezik az egységes szoftverrel és aki szerződést kötött a Nemzeti Közlekedési Hatósággal. Az oldalunkon megismerheti az eredetiségvizsgálat Budaörs partnereit.

Az egységes informatikai rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy az ország bármely területét is vizsgálva a vizsgálat egyforma legyen. Továbbá az informatikai rendszer biztosítja az eredetiségvizsgálat folyamatának gyorsabb menetét. Mivel a folyamatok és a rendszer egysége, szinte magától értetődik, hogy az eredetiségvizsgálat díja is egységes legyen. Éppen ezért a piacon az árverseny teljesen megszűnt. Arra azonban érdemes oda figyelni, hogy csak olyan szakszervizben végeztessük el a vizsgálatot, mely rendelkezik a szükséges engedélyekkel. Mivel nem tudunk árban kedvezőbb lehetőséget mutatni, abban tudunk segíteni, hogy a lakóhelyéhez legközelebbi vizsgaállomást megmutatjuk. Nézze meg az eredetiségvizsgálat Budaörs partnereit.

 

Bázis állomásaink

Budapest III. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17

Budapest XV. kerület - 1152 Szentmihályi út 114