Eredetvizsgálat
- 4. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület lakosai számára

Eredetiségvizsgálat Budapest VIII. kerületében - eredetvizsga a 8. kerületben


Eredetiségvizsgálat Budapest VIII. kerület - eredetvizsga a 8. kerület lakosai számára

Autó vásárlás esetén a gépjármű tulajdonjog bejegyzéséhez az okmányirodában két dolgot biztosan kérni fognak. Az egyik az érvényes kötelező felelősség-biztosítás a másik az eredetiségvizsgálat elvégzését igazoló dokumentum. Az oldalunk az eredetiségvizsgálat folyamatához nyújt segítséget. Itt megtalál mindent amit lényeges tudni, sőt megkeresheti az engedéllyel rendelkező eredetiségvizsgálat Budapest 8. kerületében partnereit.


 3 nagyszerű megoldás egy helyen 


GÉPJÁRMŰ ÁTÍRÁS + BIZTOSÍTÁSKÖTÉS + EREDETVIZSGA
 
    
Ön Budapesti lakos és szakértő eredetvizsgálatra van szüksége? Ha igen, akkor várjuk bázisállomásainkon!

 06-20-440-02-023. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17 TÉRKÉP -    15. kerület - 1152 Szentmihályi út 114 - TÉRKÉP

Az eredetiségvizsgát 1988-ban vezették be. A fő célja a bűnmegelőzés volt. A bevezetésének eredménye képen az ellopott gépjárművek száma jelentősen csökkent. Egy adás vétel létrejöttekor az eredetiség vizsga elvégzése megnyugtató lehet mind a vevő, mind az eladó részére. A vizsgálat 2004 óta hatósági eljárás keretébe működik.

Az 1988-ban bevezetett törvényt alaposan átalakították, megszigorították 2009-ben. Az eredetiségvizsgálat elvégzésére jogosult szakszervizeknek, több dolognak is meg kell felelniük. 2010. március 31-től csak az engedéllyel, szerződéssel és az egységes szoftverrel rendelkező vizsgaállomások végezhetik el az eredetiségvizsgálat folyamatát. Ennek értelmében azok a szakszervizek, melyek továbbra is szeretnék ezt a tevékenységet folytatni, meg kell vásárolniuk az egységes informatikai rendszert, majd szerződést kell kötni a Nemzeti Közlekedési Hatósággal, ami után megkapják az engedélyt.

A törvény egységesíti a fizetendő díjakat is. Így mivel egységes a technológia és egységes a díj is szinte minden vizsgaállomáson ugyanazt a szolgáltatást kapja mindenki. Amire nagyon fontos odafigyelni, hogy a vizsgaállomás rendelkezik e szükséges engedélyekkel. Az oldalunkon megtalálja az eredetiségvizsgálat Budapest VIII. kerület engedéllyel rendelkező vizsgaállomásait. Ezzel a segítséggel Ön rengeteg időt takaríthat meg. Ne keresgéljen feleslegesen, inkább nézze meg az eredetvizsga Budapest 8. kerületének szakszervizét.

 

Bázis állomásaink

Budapest III. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17

Budapest XV. kerület - 1152 Szentmihályi út 114